VERZEND EN RETOURBELEID

Verzenden

Verzendingen naar België en Nederland gebeuren via standaard verzending van bpost. Eventuele verzendkosten zijn afhankelijk van de totaalprijs van uw bestelling en/of van het aantal, de grootte en/of het gewicht van de bestelde artikelen. Deze eventuele verzendkosten worden steeds meegedeeld tijdens het bestelproces, voor het afrekenen plaatsvindt.

Van zodra uw bestelling klaar is voor verzending wordt u via het door u opgegeven e-mailadres op de hoogte gebracht. Voor bestellingen verzonden binnen België levert bpost doorgaans uw bestelling de volgende werkdag, voor bestellingen verzonden naar Nederland levert bpost doorgaans binnen de 2 à 10 werkdagen.

Meer informatie: https://www.bpost.be/site/nl/verzenden/pakjes-verzenden.

Retourneren

Artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst van het order geretourneerd worden. Alle artikelen dienen in de originele verpakking ongebruikt, onbeschadigd en met eventuele aangehechte labels teruggezonden te worden. Neem contact op via info@rozette.be indien u een artikel wil retourneren.

Retouradres:

Céline Clarebout
Onderstraat 12
9000 Gent
België

Uitzonderingen

Het herroepingsrecht is niet van toepassing bij bestellingen van artikelen die op maat gemaakt worden. Ook bij bestellingen van artikelen die om hygiënische redenen niet kunnen geretourneerd worden, zoals mondmaskers, is het herroepingsrecht niet van toepassing. Na succesvolle betaling is de verkoop hiervan dan ook definitief.

Terug naar blog